Μακρινός συγγενής ο πατέρας του παιδιού της 11χρονης! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Μακρινός συγγενής ο πατέρας του παιδιού της 11χρονης!

Πρωτοφανές περιστατικό! Η ανήλικη γέννησε...

moro

Ένα 14χρονο αγόρι εκτιμάται πως είναι ο πατέρας του μωρού που έφερε στον κόσμο μία 11χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Η 11χρονη Ρομά παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου γέννησε με καισαρική τομή, και αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Παρασκευή. Τόσο το κορίτσι όσο και το νεογνό είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας του μωρού είναι ένας 14χρονος Ρομά, μακρινός συγγενής της οικογένειας της 11χρονης.
Κατά την ίδια πηγή, η 11χρονη ζούσε μαζί με την 29χρονη μητέρα της και για ένα διάστημα φιλοξένησαν τον 14χρονο. Εκείνο το διάστημα τα ίδια παιδιά ανέπτυξαν ερωτική σχέση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα της 11χρονης, κι ενώ το ανήλικο παιδί της βρισκόταν στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του 14χρονου, ο οποίος εγκατέλειψε το χωριό και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Η 29χρονη έχει ζητήσει επίσημα την επιμέλεια του μωρού που έφερε στον κόσμο η 11χρονη, αλλά για το αυτό θα αποφανθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ