Μάξιμου σε ΝΔ: Μαζί με την αγωγή να καταθέσει και τα τιμολόγια - Karfitsa.gr
Πολιτική

Μάξιμου σε ΝΔ: Μαζί με την αγωγή να καταθέσει και τα τιμολόγια

Κύκλοι της κυβέρνησης, επιμένουν ότι δεν δόθηκαν...

megaro-maximou-5701Κορυφώνεται η κόντρα κυβέρνησης-Νέας Δημοκρατίας και μετά την δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, το Μέγαρο Μαξίμου σηκώνει τους τόνους.

Κύκλοι της κυβέρνησης, επιμένουν ότι δεν δόθηκαν εξηγήσεις, και συστήνουν «στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια».

Ολόκληρο το σχόλιο της κυβέρνησης:

Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς  κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο.

Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν.

Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών.iefimerida.gr

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ