Μαλλιά κουβάρια στο MEGA! (VIDEO) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Μαλλιά κουβάρια στο MEGA! (VIDEO)

Πρωταγωνιστές ο Ψαριανός και η Φωτίου...

Psarianos

«Άναψαν» τα αίματα στο πλατό του Mega χθες βράδυ μεταξύ του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού και της Θεανώς Φωτίου, η οποία μάλιστα αποχώρισε από την εκπομπή χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και αποκαλώντας τον κ. Ψαριανό «γερμανοτσολιά».

Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση της κ. Φωτίου ότι ο βουλευτής του Ποταμιού είναι με το μέρος των δανειστών, με αποτέλεσμα ο κ. Ψαριανός να χαρακτηρίσει την αναπληρώτρια υπουργό «νεομνημονιακό σούργελο» σκουντώντας την στον ώμο πυροδοτώντας την έκρηξη της κ. Φωτίου η οποία αποχώρησε λέγοντας ότι: «Εμένα δεν με χρειάζεστε σε ένα τέτοιο πάνελ».

Κατά την αποχώρηση της κ. Φωτίου ο κ. Ψαριανός χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι φώναζε: «Δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Δεν το ανέχομαι αυτό».

Το εκρηκτικό κλίμα προσπάθησε να κατευνάσει η παρουσιάστρια της εκπομπής Όλγα Τρέμη η οποία εγκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού για τη συμπεριφορά του.  «Αυτό το πράγμα είναι βία. Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είναι βία» είπε η Ολγα Τρέμη.

Στη συνέχεια και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι «Δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο».

Αμέσως μετά ο κ. Ψαριανός ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο και σημείωσε ότι «Κι εγώ παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το εθνοπροδότης και γερμανοτσολιάς”. Δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός και δεν δίνω εύσημα πατριωτισμού».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ