Μαρία-Έλενα: "Δεν άκουσα κανένα μπράβο από την Αρετή" - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Μαρία-Έλενα: “Δεν άκουσα κανένα μπράβο από την Αρετή”

Το παράπονο της τραγουδίστριας

54b4a469aaa2db6bffc362cd506eff72_L

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει πως η Αρετή Κοσμίδου δεν τη συνεχάρη όταν βγήκε νικήτρια στο “The Voice”, και δηλώνει πως είχε παράπονο και από τους coaches.

«Θα πω την αλήθεια. Ενώ είχε την ευκαιρία να με συγχαρεί, δεν το έκανε. Δεν άκουσα κανένα μπράβο από την Αρετή ούτε στο παιχνίδι, ούτε στη συνέχεια. Τη δικαιολογώ όμως, γιατί τη βραδιά του τελικού μπορεί να ήταν κουρασμένη ή απογοητευμένη. Η αλήθεια είναι πως όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ούτε εγώ έστρεψα το βλέμμα μου να τη χαιρετήσω, γιατί είδα τη Δέσποινα Βανδή να με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και δεν μπορούσα να αδιαφορήσω για την coach μου. Βέβαια, ούτε η Αρετή έστρεψε το σώμα της προς τη δική μου πλευρά», ε ίπε στο περιοδικό Like!

Kαι δεν έμεινε εκεί, αποκάλυψε επίσης: «Ενοχλήθηκα με τους κριτές όταν δεν με επέλεξε κανείς τους, πέρα από τη Δέσποινα Βανδή. Εκείνο το βράδυ είχα κάνει την αυτοκριτική μου και ήξερα ότι ήμουν καλή. Μόνο θετικά σχόλια είχα ακούσει όταν τελείωσε το τραγούδι. Εντούτοις οι κριτές επέλεξαν την Κατερίνα Λιόλιου και τον Στέλιο Μαγαλιό. Όταν τελείωσε η βραδιά, έπιασα τη Μελίνα Ασλανίδου και της ζήτησα ευγενικά τον λόγο που δεν με επέλεξαν. Μου απάντησε ότι είχα με το μέρος μου το κοινό, γι’ αυτό και προτίμησαν να στηρίξουν τα υπόλοιπα παιδιά. Με κάλυψε ως δικαιολογία»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ