Με ένοπλο αγώνα απειλεί ο «Ρουβίκωνας» - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Με ένοπλο αγώνα απειλεί ο «Ρουβίκωνας»

Στην ανακοίνωση ουσιαστικά επιβεβαιώνεται πως τα όπλα ήταν αληθινά...

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΛΑ

Την αυθεντικότητα του βίντεο που έδειχνε αντιεξουσιαστές να κάνουν πορεία στα Εξάρχεια κρατώντας όπλα επιβεβαίωσε η αναρχική ομάδα « Ρουβίκωνας» που με ανακοίνωση της παραδέχεται την παρουσία της στην συγκεκριμένη πορεία, ενώ προχωρά σε απειλές προειδοποιώντας πως «μέσα στην ΕΕ είναι ο εχθρός τη λύση θα τη δώσει ο ένοπλος λαός».

Στην ανακοίνωση ουσιαστικά επιβεβαιώνεται πως τα όπλα ήταν αληθινά, αφού συγκεκριμένα αναφέρεται πως «πέντε μέρες μετά δημοσιοποιείται βίντεο, που δείχνει δέκα συντρόφους της περιφρούρησης της πορείας οπλισμένους».

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αρχές θα επαναλάβουν την συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία επιχειρώντας να οδηγήσουν κάποιους από μας στη φυλακή ή να μας πάνε όλους κατηγορούμενους ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι το εξής: Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης, γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον!» συμπληρώνει σε απειλητικό ύφος η ανακοίνωση.

paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ