Με εντολή Σαμαρά η στήριξη σε Σπηλιωτόπουλο και Κουμουτσάκο - Karfitsa.gr
Πολιτική

Με εντολή Σαμαρά η στήριξη σε Σπηλιωτόπουλο και Κουμουτσάκο

Αύριο η σύσκεψη με στελέχη της ΝΔ

 

samaras
Διευρυμένη σύσκεψη θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό τον καθορισμό στρατηγικής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο λόγος της σύσκεψης είναι πως ο πρωθυπουργός έχει γίνει δέκτης πληροφοριών ότι αρκετά στελέχη της ΝΔ επιδεικνύουν αδιαφορία ή νωχελικότητα για την αυτοδιοικητική μάχη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατά την σύσκεψη ο κ. Σαμαράς πρόκειται να δώσει αυστηρό μήνυμα προς όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να στηρίξουν ενεργά τις υποψηφιότητες του κόμματος στον Δήμο Αθηναίων και στην περιφέρεια της Αττικής.

Στη σύσκεψη θα είναι παρών ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Δ. Σταμάτης, ο οποίος θα έχει σε πρώτη φάση τον συντονισμό της επιχείρησης για συσπείρωση της ΝΔ, τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν κορυφαίοι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στην Αττική, αλλά και «γαλάζιοι» δήμαρχοι, ώστε να δοθεί το μήνυμα της ενότητας και της γενικής συστράτευσης.

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ