Με παρέμβαση του Γιάννη Ιωαννίδη η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσ. Έδεσσας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Με παρέμβαση του Γιάννη Ιωαννίδη η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσ. Έδεσσας

Τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει

 

ADWNIS

 

Την υπόσχεση που έδωσε πριν από μερικές μέρες στους νεφροπαθείς της Έδεσσας, το ιατρικό και λοιπό προσωπικό και τη Διοίκηση του εκεί νοσοκομείου τήρησε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο Υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να μεταστεγαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, του νοσοκομείου Έδεσσας, που λειτουργεί στο ημιυπόγειο του κτιρίου, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Ο κ. Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια περιοδείας στη Πέλλα, πριν από δύο εβδομάδες, είχε διαπιστώσει τις συνθήκες αυτές. Τότε είχε δώσει την υπόσχεση στους ασθενείς ότι θα φέρει τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, για να διαπιστώσει από μόνος του την κατάσταση και ότι θα τον πιέσει ώστε να δώσει άμεση λύση.

Με την ευκαιρία της χθεσινής επίσκεψης του κ. Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ιωαννίδης του ζήτησε να επισκεφθούν μαζί το νοσοκομείο Έδεσσας. Πράγματι ο κ. Γεωργιάδης ανταποκρίθηκε και μαζί επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, όπου ο υπουργός Υγείας διαπίστωσε με τα μάτια του τον συνωστισμό και τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας των ασθενών και υποσχέθηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.

Ο κ. Γεωργιάδης, μετά την αυτοψία στο νοσοκομείο Έδεσσας δήλωσε: «Κατόπιν θερμής παράκλησης του φίλου μου Γιάννη Ιωαννίδη για επιτάχυνση της διαδικασίας μεταφοράς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, ήρθαμε εδώ για να δούμε τη κατάσταση. Υπόσχομαι ότι οι ασθενείς θα μεταφερθούν το συντομότερο δυνατόν σε χώρο με ανθρώπινες συνθήκες. Υπάρχει ήδη η μελέτη και ο υπολογισμός της μεταφοράς ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Βεβαιώνω ότι τα χρήματα θα βρεθούν και η μεταφορά θα γίνει το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Ιωαννίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε».

Από την πλευρά του ο Υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε: «Είπαμε ότι θα φέρουμε άμεσα τον υπουργό και το κάναμε. Αυτά που λέμε τα κάνουμε. Δεν δίνουμε κούφιες υποσχέσεις. Ο κ. Γεωργιάδης υποσχέθηκε ότι τα χρήματα θα βρεθούνε, επομένως αισιοδοξούμε, ότι η μετεγκατάσταση θα γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ