Με ποια βιταμίνη... μεγαλώνει το πέος; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κολασμένοι Άγγελοι

Με ποια βιταμίνη… μεγαλώνει το πέος;

Πως πολλοί άντρες θα λύσουν το πρόβλημά τους;

peos

Η… ποιότητα και η διάρκεια της στύσης, άρα και της σεξουαλικής απόδοσης ενός άνδρα, φαίνεται να «ρυθμίζεται» από την έλλειψη ή επάρκεια μιας βιταμίνης .Συγκεκριμένα, μετά από μελέτη που πραγματοποίησαν στην Ιταλία ερευνητές, διαπιστώθηκε ότι η έλλειψη της βιταμίνης D στον ανδρικό οργανισμό, μπορεί να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Στην έρευνα συμμετείχαν 143 άνδρες, με διάφορα ποσοστά… επιτυχίας στην ποιότητα της στύσης τους. Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι για τους μισούς προέκυψε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Και οι εξετάσεις απέδειξαν ότι αυτοί είχαν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό τους.

Η έλλειψη της βιταμίνης D στον ανδρικό οργανισμό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην σωστή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων που ευθύνονται για τη σωστή ροή αίματος στο πέους.

Οσοι λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη στύση σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γιατρό σας και να ελέγξετε το επίπεδο της βιταμίνης D, την ώρα που επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, μέσα από μια σειρά δημιουργίας συμπληρωμάτων βασισμένων σε αυτό τον τύπο βιταμίνης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ