Με τους... μετρόπληκτους τα είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Με τους… μετρόπληκτους τα είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Επιχειρηματίες ενημέρωσαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Iwannidismetro

Στο πλαίσιο των επαφών του για την εξέταση των θεμάτων του μετρό, ο Γιάννης Ιωαννίδης συναντήθηκε το απόγευμα με εκπροσώπους των επιχειρήσεων που πλήττονται από τις εργασίες κατασκευής του.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, τους κάλεσε στο γραφείο του προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που οι επιχειρήσεις τους αντιμετωπίζουν αλλά και για τις διαδικασίες αποζημίωσης τους.

Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων του ζήτησαν να διαμεσολαβήσει ούτως ώστε να κινηθούν γρηγορότερα οι διαδικασίες και τα αιτήματα τους να ικανοποιηθούν.

Ο  Γιάννης Ιωαννίδης δεσμεύτηκε ότι θα έχει άμεσα επαφές με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, ώστε να προωθηθεί όποια λύση είναι εφικτή.

Μετά τη συνάντηση έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι άνθρωποι αυτοί πληρώνουν τις μεγαλύτερες επιπτώσεις από τις παθογένειες του μετρό. Βιώνουν μια πραγματική αδικία. Ξεκαθαρίζω το εξής: Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει ουσιαστική αρμοδιότητα πάνω στο θέμα του μετρό. Ωστόσο υπάρχει ένα “παιχνίδι” πίεσης προς την κεντρική εξουσία και χρήσιμος είναι όποιος μπορεί να πιέσει αποτελεσματικά. Για μένα αυτός είναι ο ρόλος κι αυτός το ρόλο θα παίξω.»

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ