, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα! Η Ελεονώρα Μελέτη «αδειάζει» δημοσίως τον ΣΚΑΙ – Τι συνέβη;

Εκτός ΣΚΑΙ είναι πλέον η Ελεονώρα Μελέτη η οποία δεν θα αναλάβει καμία εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο εν λόγω κανάλι.
Η κάμερα του Happy Day την «τσάκωσε» στον δρόμο και η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:

«Σε αυτή τη συνέντευξη έμεινα κι εγώ, ότι θα είμαι στον ΣΚΑΙ 15.00 – 17.00. Εννοείται ότι είχα εχέγγυα, δεν θα μιλούσα για αυτό δημόσια, δεν μιλάω ποτέ για τα σχέδιά μου, αν δεν υπάρχει συνεννόηση με τον σταθμό, είχα το πράσινο φως από την κ. Μαραγκουδάκη, αν δεν το είχα, δεν θα το έκανα! Με την αρχισυντάκτριά μου ψάχναμε πρόσωπα! 17, 20 και 23 Ιουλίου είχαμε τροχοδρομήσει να βρούμε τον κόσμο που θα πλαισιώσει την ομάδα!
Ήμουν στην Κρήτη, 21-22 Αυγούστου χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα γίνει! Το My Style rocks είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, έτσι και με το Voice, αν θα έφευγε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα, αποτυπώθηκε η συμφωνία σε ένα έγγραφο, μετά μου ζητήθηκε να περιμένω, μετά έγιναν αλλαγές στην ηγεσία και κανείς δεν υπέγραφε συμβόλαια, εγώ ψιλογκρίνιαζα, αλλά όταν βλέπεις ότι διαβεβαιώνεσαι,, δεν θες να γίνεσαι και φορτικός!
Δεν ξέρω ποιος άλλαξε την τροπή των σχεδίων, εμένα μου ανακοινώθηκε με μήνυμα ότι έχουν αναπροσαρμοστεί τα μπάτζετ και τα πλαίσια προβολής των εκπομπών. Εκ των πραγμάτων, μετάνιωσα την πρόταση από τον Alpha! Με τον κ. Λάτσιο έχω αγάπη και αδυναμία, και συναντιόμαστε κάθε χρόνο!
Είμαι καλά, κακά τα ψέματα, το να βρίσκεσαι εκτός χώρου είναι πολύ άσχημο, ενώ έχει υπάρξει ενδιαφέρον! Απαλύνει όλα τα κύματα της φουρτούνας! Νομίζω πως είναι ο άντρας της ζωής μου!».