06:57, Πέμπτη
29 Σεπτεμβρίου 2022

Επτά χρόνια… KARFITSA! – Οι πολιτικοί αρχηγοί εύχονται!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Στολάκης
Δεκάδες αιρετοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας, εκπρόσωποι φορέων, τοπικοί και εκκλησιαστικοί άρχοντες στέλνουν τις ευχές τους στην εφημερίδα KARFITSA και το ενημερωτικό site www.karfitsa.gr που φέτος κλείνει τα επτά χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης ενημέρωσης.
Επτά χρόνια μέσα από την έντυπη και ηλεκτρονική KARFITSA παρέχουμε στους χιλιάδες αναγνώστες μας αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση. Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία μεταφέρουμε με ψυχραιμία στους αναγνώστες μας όλα όσα συμβαίνουν στην Βόρεια Ελλάδα μπροστά και πίσω από τις… κάμερες!
Ο πρόεδρος του Ομίλου NK Media Group, Νίκος Καραμανλής, και εκδότης της εφημερίδας KARFITSA, το διοικητικό προσωπικό και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας και του site σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας!
Επτά χρόνια, εκατοντάδες αποκλειστικά ρεπορτάζ, χιλιάδες πρωταγωνιστές της είδησης! Επτά χρόνια KARFITSA!
Κυριάκος Μητσοτάκης, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Κυριάκος Μητσοτάκης eurokinissi.gr
Η εφημερίδα KARFITSA συμπληρώνει επτά χρόνια στο «στίβο» της ενημέρωσης.
Ο χώρος της ενημέρωσης έχει πληγεί σημαντικά τα χρόνια της κρίσης.
Κάθε προσπάθεια για αμερόληπτη ειδησεογραφία και πολυφωνία συμβάλει ουσιαστικά στην Δημοκρατία.
 
Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ- Επικεφαλής Δημοκρατικής Συμπαράταξης
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Φ
Χαιρετίζω την επτάχρονη αδιάκοπη παρουσία της εφημερίδας και του portal www.karfitsa.gr στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σήμερα που η κρίση έχει καταφέρει ένα ισχυρό πλήγμα στα Μέσα Ενημέρωσης, η συμπλήρωση επτά χρόνων συνεπούς ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού, αποτελεί ήδη για εσάς μία πολύ σημαντική επιτυχία.
Χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε, την δημοσιογραφική έρευνα και τον πλουραλισμό των απόψεων.
Χρειαζόμαστε ισχυρές και ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές.
Εύχομαι ολόψυχα στην εκδοτική ομάδα και στους εργαζόμενους της εφημερίδας και του site σας, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!
 
Σταύρος Θεοδωράκης, Επικεφαλής «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»
Σταύρος-Θεοδωράκης1
7 χρόνια KARFITSA
7 χρόνια φαγούρα για τους άλλους (όλους αυτούς που ενοχλούνται από την ανεξαρτησία και τον πλουραλισμό).
Να είστε καλά να συνεχίσετε.
 
Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας ΚΚΕ
koutsoumpas_41
Με αφορμή την επτάχρονη αδιάκοπη παρουσία της εφημερίδα και του site σας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στους δημοσιογράφους, τους εργαζόμενους, σ’ όλο το προσωπικό, στην προσπάθειά τους.
Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη τα παζάρια για τη «ρύθμιση» του τηλεοπτικού τοπίου, ουσιαστικά για το ποια επιχειρηματικά συμφέροντα θα ωφεληθούν, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται το τσάκισμα στα δικαιώματα και κεκτημένα των εργαζόμενων, το ΚΚΕ βρίσκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους στον Τύπο, για την εξασφάλιση της εργασίας τους με πλήρη και σύγχρονα δικαιώματα, αλλά κυρίως για το βασικό τους καθήκον: την ενημέρωση του λαού για τις πραγματικές αιτίες και τις συνέπειες της πολιτικής που ασκείται και φυσικά για την προβολή των αιτημάτων, των διεκδικήσεων και των αγώνων του.
 
Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
λεβεντης
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθούμε την εκδοτική σας προσπάθεια τα τελευταία επτά χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, αποτελείται σοβαρή πηγή ενημέρωσης των πολιτών της Θεσσαλονίκη μας. Η ενημέρωση στις μέρες μας, είναι απολύτως αναγκαία για την καθημερινότητα μας, αλλά  και η κατάθεση απόψεων με στόχο να ακούγονται όλες οι φωνές, ώστε οι πολίτες να κρίνουν πρόσωπα και πολιτικούς οργανισμούς. Εσείς πρέπει να μείνετε αμετακίνητοι υπηρετώντας τον πλουραλισμό και την αλήθεια και θα βρείτε όλους εμάς συμμάχους στην προσπάθεια σας. Η Ένωση Κεντρώων που έχει μεγάλη ευαισθησία στα θέματα της ελευθεροτυπίας σας εύχεται κάθε επιτυχία στην εκδοτική σας προσπάθεια και στην εφημερίδα “KARFITSA”. Στο μέλλον θα κληθούμε να δώσουμε αγώνες, ώστε τα Σκόπια να αλλάξουν  όνομα, ώστε οι συντάξεις και οι μισθοί που κόπηκαν από το φτωχό κόσμο να επανέλθουν σε αξιοπρεπή επίπεδα, ώστε επίσης να πραγματοποιηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις και η Ελλάδα να γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος και να μην αναγκάζονται οι νέοι μας να φεύγουν στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν και η Ένωση Κεντρώων βασίζεται στους Μακεδόνες στους οποίους απευθύνεται και η όμορφη εφημερίδα σας.
 
Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικής Συμπαράταξης
θεοχαρόπουλος 2
Η επιβίωση μίας εφημερίδας και ενός site στους τωρινούς διπλά χαλεπούς καιρούς για τον τύπο είναι από μόνη της μία μεγάλη επιτυχία. Η έντυπη ενημέρωση θα παραμείνει ως η πιο αξιόπιστη εκδοχή των μέσων. Γιατί δίνει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης «εικόνας», και διευκολύνει την άνετη έκφραση γνώμης και τον πολιτικό διάλογο. Στην επέτειο της αδιάκοπης πορείας των επτά  χρόνων η εφημερίδα «KARFITSA» και το site www.karfitsa.gr όχι μόνο επιβιώνoυν  και αναπτύσσονται δυναμικά, αλλά η μεν εφημερίδα έχει  πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο των free press βάζοντας τη δική της σφραγίδα στη δημόσια σφαίρα και στα πολιτικά μας πράγματα ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, το δε site με την συνεχή ενημέρωση αποτελεί μία πολύ σημαντική και άμεση πηγή πληροφόρησης για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε για πολλά χρόνια να παρέχετε την ενημέρωση που επιζητούν οι πολίτες. Εξάλλου, σήμερα  η πολυφωνία και η ενημέρωση σε μια χώρα που περνά μια πολύπλευρη κρίση είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας.
 
Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος Νέας Δεξιάς
%ce%a6%ce%b1%ce%ae%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%9a%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82
Εύχομαι στην KARFITSA και στον διαδικτυακό της τόπο μακροημέρευση, με δημοσιογραφικές επιτυχίες και υπερκομματική αναζήτηση της αλήθειας, με αμετάθετο στόχο τον έλεγχο της εξουσίας και των ισχυρών, επ’ ωφελεία του εθνικού και λαϊκού συμφέροντος.
Στην σημερινή εποχή της υπερπληροφόρησης και του διαδικτύου μια αποφασισμένη ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες έρευνας και ενημέρωσης. Τα σοβαρά ΜΜΕ δεν είναι τα μεγάλα κι όσα εδρεύουν μόνον στην Αθήνα. Είναι αυτά που δεν χαρίζονται, δεν αποκρύπτουν, δεν διαστρεβλώνουν και έχουν ποιοτικό και διεισδυτικό λόγο.
Ζούμε σε μια νέα εποχή, όπου ήδη, πχ οι χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ελλάδα πλησιάζουν τα 5.000.000. Η εποχή του ολιγοπωλίου των μεγάλων αθηναϊκών συγκροτημάτων πέθανε. Τα καλά κείμενα από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας διαδίδονται στο διαδίκτυο όπως η φωτιά στα ξερά χόρτα, συχνά ξεπερνώντας σε αναγνωσιμότητα τις «φίρμες» των παραδοσιακών μέσων. Η αυτόνομη δύναμη του λόγου είναι πλέον το ισχυρό όπλο της ενημέρωσης κι εύχομαι στα χέρια των συνεργατών της KARFITSA, έντυπης και διαδικτυακής, να φέρει ακόμη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και προσφορά στην κοινωνία