"Εφυγε" σε ηλικία 47 ετών Θεσσαλονικιός ραδιοφωνικός παραγωγός

Θλίψη στον χώρο των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη ύστερα από την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα στο σπίτι του.

Ο λόγος για τον Φώτη Φερενίδη.

Σε ηλικία 47 ετών «έσβησε» από τη ζωή ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Φώτης Φερενίδης με συγγενικό του πρόσωπο να τον βρίσκει νεκρό μέσα στο σπίτι του.
Η ανακοίνωση της ΔΕΠΘΕ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) για το θάνατο του Φώτη Φερενίδη είναι η εξής:
«Μέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, που αποχωρίζεται ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της. Ο Φώτης Φερενίδης, ένας από τους πιο αξιόλογους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης δεν είναι πια μαζί μας. Ο λατρεμένος μας Φώτης έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 47 χρόνων. Ο Φώτης Φερενίδης εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης για είκοσι και πλέον χρόνια. Άριστος επαγγελματίας, εξαιρετικός γνώστης της μουσικής, του ελληνικού και ξένου μουσικού ρεπερτορίου. Στην εκπομπή του “100 μικρές ανάσες” φιλοξενήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αλλά και νέοι καλλιτέχνες της πόλης είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους. Ο Φώτης Φερενίδης υπήρξε για όλους μας ένας λατρεμένος συνάδελφος μα προπαντός φίλος.