fbpx

, Σάββατο
15 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά την ανακοίνωση της… απόλυσής του!

Την απάντησή του για την διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΙ δίνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
 
Αναφέρει μεταξύ άλλων:
 
Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε “δήλωσή” μου χαρακτηρίζοντάς την “ανάρμοστη” και “αδόκιμη”, ενώ με εγκάλεσε για “παραπληροφόρηση”. Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία – θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο – και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την “καθ’υπόδειξιν” απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.
Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Ραντεβού στα ειδησάδικα!

#Tags: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.