, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

«Κόβουν» την πρωινή εκπομπή του ALPHA;

Πυκνώνουν οι συζητήσεις για αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ALPHA στους διαδρόμους του καναλιού καθώς, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει έντονη αμφισβήτηση της πολλά υποσχόμενης εκπομπής που δεν καταφέρνει να παρουσιάσει αξιοσημείωτα νούμερα.
Ο λόγος για το «ALPHA Ρεπορτάζ» με τον Σπύρο Λάμπρου και τη Ράνια Τζίμα, εκπομπή που δυστυχώς δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία, μη έχοντας καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Παρά το γεγονός πως η ενημερωτική εκπομπή των Λάμπρου – Τζίμα ακολουθεί αμέσως μετά το «Happy Day», με δυσκολία ξεπερνά το 10% τηλεθέαση, κάτι που οι υπεύθυνοι παραγωγής θεωρούν ανεπίτρεπτο για τη φύση της και το ειδησεογραφικό της περιεχόμενο.
Πρόσωπα του σταθμού, επιβεβαιώνουν στο Dailymedia πως η σκέψη για «κόψιμο» του «ALPHA Ρεπορτάζ» συζητιέται στο κανάλι, με πιθανό σενάριο να αποτελεί το τέλος αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Εάν τα νούμερα συνεχίσουν να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, η εκπομπή δεν έχει λόγο ύπαρξης για το κανάλι με τους παρουσιαστές να έχουν ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις των ιθυνόντων.
Δεν είναι , άλλωστε, τυχαίο το γεγονός πως πολλές φορές η παραγωγή αδυνατεί να βρει και καλεσμένους για το studio, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό δίδυμο να έχει τύχει να βρεθεί και ολομόναχο στο πλατό!
Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι το ότι ο ALPHA έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους συντελεστές της εκπομπής και οι συνεργάτες έχουν ήδη ενημερωθεί για ο σενάριο που τη θέλει να κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες…