, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Οι εκδοτικές επιχειρήσεις Ν. Καραμανλή στο 28ο Money Show (ΦΩΤΟ)

Την έκθεση ιστορικών εκδόσεων αυτοδιοικητικής ιστορίας των εκδοτικών επιχειρήσεων του Νικόλαου Καραμανλή, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ο γενικός διευθυντής της εφημερίδας Karfitsa, κ. Γιάννης Πολυράβας, στο 28ο Money Show, που ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 21 Μαΐου, στο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυράβας, ο όμιλος εκδοτικών και δημοσιογραφικών επιχειρήσεων Νικόλαου Καραμανλή, δραστηριοποιείται επί μία και πλέον εικοσαετία στο χώρο της παραγωγής και προώθησης επιλεγμένων εκδόσεων. «Στο διάστημα αυτό, τα έργα μας έτυχαν ιδιαίτερης αναγνώρισης, τόσο από το ευρύ αναγνωστικό κοινό, όσο και από την επιστημονική κοινότητα,  αποσπώντας διακρίσεις και βραβεύσεις για την αρτιότητα και την αισθητική τους», σημείωσε ο κ. Πολυράβας. Εξήγησε μάλιστα ότι ο Όμιλος έχει ειδικευτεί στο χώρο της δημιουργίας πολυτελών εκδόσεων συλλεκτικού τύπου, αναλαμβάνοντας την έρευνα, τη συγγραφή και την παραγωγή λευκωμάτων υψηλής αισθητικής και αναγνωρισμένης επιστημονικής αρτιότητας. «Διατηρούμε στενή συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και τα μεγαλύτερα μουσεία και ιδρύματα της χώρας, καθώς και με εκλεκτούς επαγγελματίες, καλύπτοντας έτσι ολόκληρο το φάσμα παραγωγής» είπε χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικά ανέφερε πως  μεταξύ των εκδόσεων του Ομίλου Νικόλαου Καραμανλή, συγκαταλέγονται ιστορικά, πολιτισμικά και αυτοδιοικητικά λευκώματα,  τουριστικοί οδηγοί, επετειακές μονογραφίες, ιστορικές και λογοτεχνικές σειρές, χρηστικοί οδηγοί, παιδικά έργα καθώς και οπτικοακουστικό υλικό. «Οι εκδόσεις μας έχουν τύχει μιας ευρύτερης αποδοχής και μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους πολλοί φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα (υπουργεία, περιφέρειες, δήμοι και οργανισμοί) όπως και μεγάλες εταιρείες, καλύπτοντας με τις εμπεριστατωμένες εκδόσεις μας, τις πάγιες εθιμοτυπικές τους ανάγκες και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εταιρική προβολή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Karfitsa.

φωτο Σαββας Αυγητίδης


Συμπλήρωσε μάλιστα ότι οι εκδόσεις του Ομίλου έχουν εκπονήσει με τη συνεργασία των Περιφερειών, ειδικές βιβλιοφιλικές εκδόσεις τοπικής ιστοριογραφίας και αντίστοιχα με τη συνεργασία των δήμων, μονογραφίες αυτοδιοικητικής ιστορίας. Τέλος, όσοι επισκεφτούν τη συγκεκριμένη έκθεση που φιλοξενείται σήμερα στο Hyatt Regency Thessaloniki, θα μπορεί να «περιηγηθεί» σε μέρος του έργου του Ομίλου, όπως είναι η ιστορία και ο πολιτισμός των δήμων: Θεσσαλονίκη, Πυλαίας- Χορτιάτη, Νέας Σμύρνης, Αργυρούπολης, Χαλανδρίου, Κερατσινίου, Σμήνους κ.α., καθώς και εκδόσεις που αφορούν στις περιφέρειες δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

φωτο Σαββας Αυγητίδης