15:59, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

Ποιοι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ θα μας λένε την "πρώτη καλημέρα" από Δευτέρα;

Ο ίδιος παραμένει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, έχοντας όμως πλέον στο πλευρό του μια δημοσιογράφου του σταθμού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στον αέρα, στην «Πρώτη Γραμμή» αποχαιρέτησε τον Βασίλη Λυριτζή κι έτσι δίπλα του θα έχει την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία δοκιμάστηκε το καλοκαίρι αντικαθιστώντας την Άννα Μπουσδούκου.
Οι δυο τους από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
”Πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ
Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το μαθαίνετε «Σήμερα». Το νέο ξεκίνημα της ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.
Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου μας μεταφέρουν όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η νέα πρωινή συνήθεια στον ΣΚΑΪ, «Σήμερα» από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί”.