00:37, Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Πολάκης κατά Μπογδάνου: «Ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελέδικης “δημοσιογραφίας”»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΕΣΡ, με αφορμή το σάλο που έχει προκληθεί, όταν ο δημοσιογράφος κατηγόρησε σε εκπομπή του «πρώην συντρόφους» του Πρωθυπουργού για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.
Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αν. υπουργός χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο ως «ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελέδικης “δημοσιογραφίας”» και  κατηγόρησε το ΕΣΡ για την απαγόρευση του σποτ του 20ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ σε αντιστοιχία με το ότι «δεν βλέπει και δεν ακούει την κοπριά που εκτοξεύει» ο Κ. Μπογδάνος.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Πολάκη:
Μπογδανε ,ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελεδικης “δημοσιογραφίας”…οι πρώην και ΝΥΝ σου συνοδοιπόροι ειναι απο Χίτες της κατοχής έως λαμόγια του εκσυγχρονισμού.. Καλα Εσυ παντα παράσιτο και θεραπαινιδα του καναλάρχη που σε ταΐζει ήσουν και θα εισαι ..ΤΟ ΕΣΡ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,εκτός απο το να απαγορεύει το σποτ του αντιρατσιστικού φεστιβάλ ,ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ;;;;!;!!;!!!!