22:59, Παρασκευή
01 Ιουλίου 2022

Μόνο στο karfitsa.gr: Μεγάλος διαγωνισμός πλήρους υποτροφίας στα φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η πρώτη αλυσίδα φροντιστηρίων πανελλαδικά που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου–Λυκείου και η free press “KARFITSA”, διοργανώνουν Μεγάλο Διαγωνισμό Υποτροφιών!
Για να λάβεις μέρος, συμπλήρωσε τον μηχανισμό κλήρωσης στη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/karfitsa.gr) και μπες και εσύ στην κλήρωση διεκδικώντας ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ Ετήσια Υποτροφία Φροντιστηριακών Μαθημάτων αξίας 1.000 €υρώ!
Όροι συμμετοχής: https://www.karfitsa.gr/contest-terms/
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου – Απόφοιτους και Στρατιωτικές Σχολές)
Το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών, δημιουργήθηκε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Φιλοδοξία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές, με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.
Από τότε μέχρι σήμερα, το έργο των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 14.000 σπουδαστές τους να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.
22 χρόνια αργότερα, (1997 – 2019), ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα και η πρώτη που έλαβε 2 πιστοποιήσεις ολικής ποιότητας ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433.
Διαθέτει 74 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία, περισσότερους από 600 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και περίπου 4.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση.
Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η πρώτη αλυσίδα εκπαιδευτηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Πρόσφατα – τον Μάιο 2019 – βραβεύθηκε με το Χρυσό Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης στα Βραβεία Αριστείων Ελλάδος / Education Leaders Awards.
Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι:
 

  • H ενσωμάτωση και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση
  • Η εξειδικευμένη ύλη των μαθημάτων που διαρκώς ανανεώνεται από τους διευθυντές – εκπαιδευτικούς του Ομίλου που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο,
  • Οι αποκλειστικές εκδόσεις τους με τα σχολικά βοηθήματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (με 59 τίτλους βιβλίων),
  • Οι σύγχρονοι και λειτουργικοί χώροι, οι οποίοι συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, όλα αυτά….

 
Μαζί με πολλή αγάπη, διάθεση, όρεξη και φαντασία που διαθέτουμε όλοι μας για την εκπαίδευση και τα παιδιά, παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στους μαθητές μας, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία για το μέλλον τους και την ένταξή τους σε ένα ανώτερο ή ανώτατο πανεπιστημιακό ίδρυμα της επιλογής τους!
 
Πληροφορίες και Εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε στο site www.diakrotima.gr