Ο τρόπος για να παρακολουθείς σειρές από το Netflix στο κινητό χωρίς ίντερνετ

To Netflix έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων και αποτελεί μεγάλο μέρος της διασκέδασής τους. Μερικοί μάλιστα έχουν ξεχάσει τι θα πει κοινωνική ζωή.
Αρκετοί έχουν εγγραφεί στο Netflix, έστω για τον δωρεάν πρώτο μήνα, και κόλλησαν. Δεν θέλουν με τίποτα να σταματήσουν να βλέπουν τις ταινίες και τις σειρές που τους αρέσουν και οι περισσότεροι προτιμούν να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν σειρές στον υπολογιστή τους παρά να δουν μια ταινία στον κινηματογράφο.
Η εταιρεία πρόσθεσε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν σειρές και ταινίες και να τις παρακολουθήσουν αργότερα, χωρίς απαραίτητα να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν την προβολή αγαπημένων ταινιών ή επεισοδίων δημοφιλών σειρών, ενώ ταξιδεύουν ή όταν βρίσκονται κάπου όπου δεν έχουν ίντερνετ.
Αν λοιπόν κατεβάσεις την τελευταία εκδοχή του Netflix για iOS ή Android, θα παρατηρήσεις ένα κουμπί download δίπλα σε πολλές από τις αγαπημένες σου σειρές.
«Download now to watch offline later» είναι η νέα επιλογή όλων των συνδρομητών, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα συνδρομής που έχουν επιλέξει, για tablet αλλά και smartphone, με Android ή με iOS.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να δεις την αγαπημένη σειρά από το κινητό σου ακόμα κι όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.
Πηγή: bovary.gr