, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έφυγε από τη ζωή γνωστός αθλητικογράφος

Την τελευταία του πνοή άφησε εχθές, 19 Απριλίου, στο νοσοκομείο, ο γνωστός αθλητικογράφος Λάζαρος Πατσουράκος.
Ο 77χρονος,όπως αναφέρει το newsit.gr, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο «Ερρίκος Ντυνάν» έπειτα από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε. Οι γιατροί βρήκαν τρεις φραγμένες αρτηρίες και φρόντισαν άμεσα να τον βάλουν στο χειρουργείο, όμως ο αθλητικογράφος κατέληξε την ώρα της επέμβασης.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, 21 Απριλίου, στις 14.00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης έγραψε στα social media: «Κεραυνός εν αιθρία! «Έφυγε» ξαφνικά ο Λάζαρος Πατσουράκος, εμβληματική προσωπικότητα της αθλητικής δημοσιογραφίας, άνθρωπος που σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και αγαπημένος φίλος και συνάδελφος .
Συμπορευτήκαμε επί πολλά χρόνια στην «Αθλητική Ηχώ» και σε άλλα ΜΜΕ, ενώ συνδιοικήσαμε στον ΠΣΑΤ για δεκαετίες από διάφορες θέσεις. Άνθρωπος με αυστηρές αρχές, δημοσιογράφος με υψηλό επίπεδο γνώσης σε πολλά ρεπορτάζ και στην οργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, αθλητής του Τζούντο στα νιάτα του, με σπουδές Πολιτικών Επιστημών. Θα μας λείψει πολύ ο Λάζαρος».
%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%82patsourakos
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.