, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δελτίο ειδήσεων στο Mega τη Δευτέρα με τη Λίνα Δρούγκα!

Την επιστροφή του δελτίου ειδήσεων του Mega γνωστοποίησαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο της Digea για υποβάθμιση του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega τάσσεται υπέρ της επανέναρξης του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο σάιτ του, www.mignatiou.com: ο Μανώλης Καψής ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι τη Δευτέρα αρχίζει ξανά το δελτίο ειδήσεων.
«Ο διευθυντής του Mega Μανώλης Καψής μας ενημέρωσε πριν από λίγο για την απόφαση να ξεκινήσει το δελτίο του Μεγάλου Καναλιού, τη Δευτέρα. Η απαράδεκτη απόφαση της Digea, κινητοποίησε όλους τους παράγοντες του Mega και έτσι αποφασίσαμε όλοι να δώσουμε τη μάχη εκεί που ξέρουμε καλύτερα. Από το βήμα του δελτίου ειδήσεων του Mega. Σε ότι με αφορά λέω ότι θα είμαι εκεί… Και ας έλθουν να μας κλείσουν…»
 

#Tags: Mega

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.