, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Μαρινάκης προσανατολίζεται σε εξαγορά (υφιστάμενου) καναλιού

marinakis
Στην εξαγορά κάποιου υφιστάμενου τηλεοπτικού σταθμού προσανατολίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας τα ακανθώδη προβλήματα που έχουν προκύψει, στον… πηγαιμό για τη δημιουργία του “Channel One”.
Ο γνωστός εφοπλιστής, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύει η “Real News” στη στήλη των ΜΜΕ, είναι εξαιρετικά προβληματισμένος με τις εξελίξεις, και έχει βάλει φρένο στον αρχικό σχεδιασμό του για το νέο κανάλι, που έτρεχε με… γοργούς ρυθμούς, έχοντας μάλιστα προχωρήσει και σε προσλήψεις επιτελικών στελεχών, όπως του Δημήτρη Μιχαλέλη.
Σύμφωνα με τη στήλη των ΜΜΕ της εφημερίδας του Ομίλου Χατζηνικολάου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξετάζει πλέον και ως εναλλακτικό σενάριο το ενδεχόμενο εξαγοράς ενός από τους υπάρχοντες τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να κερδίσει χρόνο, να μην μείνει πίσω στον σχεδιασμό του, και να κερδίσει εγκαίρως πόντους στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα.
Πηγή: ysterografa.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.