, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη;

Η Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί οριστικό παρελθόν από τον σταθμό του ΣΚΑΪ και ο επόμενος σταθμός της καριέρας της δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου και το people.com, το βράδυ της Δευτέρας (28/8) η παρουσιάστρια είχε κρυφό ραντεβού με ιθύνοντες του ANT1. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τον Γιάννη Λατσιο, με τον οποίο διατηρούν έτσι κι αλλιώς πολύ καλές σχέσεις.
Οι δύο τους φαίνεται πως έκαναν μία γενική συζήτηση, χωρίς να αναφερθούν σε κάτι συγκεκριμένο.
Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά για το φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι εκπομπές είναι συγκεκριμένες για τους παρουσιαστές του σταθμού. Έχει διευκρινιστεί μάλιστα πως αν γίνει εκπομπή το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αυτή που θα την παρουσιάσει δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα Νομικού.
Η μόνη διαθέσιμη εκπομπή για παρουσίαση είναι το Κυριακάτικο «Sunday Live Show». Όπως έχει γίνει γνωστό οι άνθρωποι του σταθμού θα ήθελαν το δίδυμο Νίκου Μουτσινά-Ζέτας Μακρυπούλια, όμως η ηθοποιός έχει ήδη πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και δεν φαίνεται να είναι δεκτική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.