, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΑΝΤ1: Ο Α. Κανάκης εξέφραζε δυσαρέσκεια για παρουσιαστές

Τη δική του εκδοχή για τους λόγους που οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, δίνει ο ΑΝΤ1.
Αρχικά, το κανάλι εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαίωνε το γεγονός, ευχαριστώντας θερμά τον παρουσιαστή για «όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια». Ωστόσο, από το περιβάλλον του σταθμού, διατυπώνονται ενστάσεις για τα γεγονότα, έτσι όπως περιγράφονται στην επιστολή του Αντώνη Κανάκη.
Να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής μίλησε για φήμες που τον ήθελαν να έχει λόγο επί της διακοπής προγραμμάτων στη βραδινή ζώνη. Αν και δεν κατονόμασε τις εκπομπές, είναι πρόδηλο πως αναφερόταν στις δύο βραδινές εκπομπές, Late Night με το Γιώργο Λιάγκα και ΄΄The Tonight Show΄΄ με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Επιπλέον, ο Αντώνης Κανάκης τόνιζε πως παρά το γεγονός πως του ανατέθηκε η καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδινής ζώνης, δεν ανέλαβε ποτέ ουσιαστικά τα καθήκοντα αυτά.
Ο Κανάκης εξέφραζε δυσαρέσκεια για παρουσιαστές
Από το Μαρούσι σημειώνουν πως εκφραζόταν δυσαρέσκεια από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη ως προς την επιλογή των προσώπων που θα έπαιρναν εκπομπή στη βραδινή ζώνη. Από τον ΑΝΤ1, ωστόσο, δεν κατονομάζουν τους ανθρώπους για τους οποίους διατηρούσε ο παρουσιαστής τις ενστάσεις του.
Σε ό,τι αφορά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, από το Μαρούσι δηλώνουν πως δεν τους έγινε καμία πρόταση. Όπως λένε, υπήρχε συμβατική υποχρέωση από εκείνον να προτείνει ιδέες για τη βραδινή ζώνη. Ωστόσο, δεν κατέθεσε καμία πρόταση.
Διαφωνία και για τις εκπομπές
Το τελευταίο διάστημα, ο Αντώνης Κανάκης είχε επιλέξει να προβάλει την εκπομπή ΄΄Ράδιο Αρβύλα΄΄ πιο αραιά και συχνά ούτε σε εβδομαδιαία βάση. Από τον ΑΝΤ1 σχολιάζουν το γεγονός αυτό ως αιτία δυσαρέσκειας, που σχετίζεται με τη μη τακτική προβολή της εκπομπής.
Επιπλέον, το κανάλι δυσανασχετούσε και αναφορικά με την καθυστέρηση έναρξης του ΄΄Ράδιο Αρβύλα΄΄, αλλά και της νέας εκπομπής ΄΄Βινύλιο”΄΄που παρουσίασε η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη στο κοινό την περασμένη σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως, ενώ το νέο πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου, οι δύο εκπομπές δεν έκαναν ως τώρα πρεμιέρα.
Πάντως, από το κανάλι τονίζουν πως η διαφωνία και η λύση της συνεργασίας γίνεται καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και πως οι προσωπικές σχέσεις των δύο πλευρών δεν έχουν διαταραχθεί. Άλλωστε, και ο Αντώνης Κανάκης, κλείνοντας την επιστολή του, σημείωνε: «Ασχέτως με όλα όσα με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στο Θοδωρή Κυριακού».
Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.