17:38, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Άγριος καυγάς – Σκληρή απάντηση Χατζηνικολάου στον Τατσόπουλο

xatzinikolaou-tatsopoulos-660x300
Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον δεύτερο, το βράδυ της Δευτέρας (29.02.2016). Και όχι μόνο ξέσπασε καυγάς, αλλά ξέσπασε δημοσίως και με… «βαριές» εκφράσεις και ειρωνείες.
Όλα ξεκίνησαν από ένα post του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού στην προσωπική του σελίδα στοFacebook.
Έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Είσαι δημοσιογράφος. Παίρνεις συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της χώρας. Θέτεις τα ερωτήματα πέντε-πέντε μαζί. Έτσι δίνεις την ευκαιρία και στον πρωθυπουργό της χώρας να προσπεράσει όσα τον ενοχλούν δίχως να αντιληφθεί καν ο τηλεθεατής ότι τα προσπέρασε. Όπως εκείνο για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη «σχιζοφρενική» στάση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αποτυπώνεται στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας. Δεν είναι άσχημη τακτική. Έτσι, Νίκο μου; Λέμε τώρα, εμείς οι αδαείς. Την καλημέρα μου».
Το post δεν έμεινε αναπάντητο από τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε στον Πέτρο Τατσόπουλο μέσω της εκπομπή του. «Μου λένε ότι ο μόνιμος θαμώνας του ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM έκανε στο facebook ένα πικρόχολο σχόλιο για εμένα», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και στη συνέχεια διάβασε το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου. Και στη συνέχισε: «Απάντησε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του ΝΑΤΟ. Απάντησε, τον ρώτησα και δεύτερη φορά». Απευθυνόμενος δε στον γνωστό συγγραφέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον… ρώτησε μήπως τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ. «Σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, Πέτρο μου; Είσαι σίγουρος ότι την είδες την εκπομπή; Εσύ το έγραψες το σχόλιο ή σ’ το έδωσαν έτοιμο;».
Ούτε και αυτό έμεινε αναπάντητο. Ο Πέτρος Τατσόπουλος «ξαναχτύπησε» και πάλι μέσω Facebook, για να απαντήσει όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του. Έγραψε: «Νίκο μου, την είδα την εκπομπή. Για την παρουσία του ΝΑΤΟ πράγματι σου απάντησε. Για την τραλαλό ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας ως προς την παρουσία του ΝΑΤΟ… ξέχασε να σου απαντήσει. Όπως… ξέχασε να σου απαντήσει και σε άλλα ερωτήματα. «Είναι πολλά τα ερωτήματα, Νίκο», όπως θα σου έλεγε ελαφρά παραφρασμένος και ο μακαρίτης ο Σπύρος Καλογήρου.
Όσο για τα «καρφιά» σου, Νίκο μου, για τον μόνιμο θαμώνα του ΔΟΛ -έχεις χάσει επεισόδια. Ένα πέρασμα έκανα από μια εκπομπή του ΒΗΜΑ FM την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή το νέο μου βιβλίο, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας. Στις εφημερίδες του ΔΟΛ, η ίδια ξηρασία. Και υπονοούμενα για «διαπλεκόμενους» πάει πολύ να αφήνεις εσύ, Νίκο μου. ΕΣΥ. Ε, όχι. Πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κινδυνεύεις να βάλει ο Μπαμπινιώτης τη φωτογραφία σου δίπλα στο λήμμα «ΘΡΑΣΟΣ». Την αγάπη μου».