, Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

Αποχώρησε με αιχμές συνεργάτης της Αννίτας Πάνια!

Resizer

 

Κατακεραυνώνοντας τον Alpha και με μία φράση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Λάκη Λαζόπουλο που προκαλεί αίσθηση, έκανε γνωστό ότι τον έδιωξαν από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια ο Τάσος Θεοδωρόπουλος!

Ο δημοσιογράφος, που προ μηνών βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω των καυστικών σχολίων κατά του Μάρκου Σεφερλή, αφήνει αιχμές κατά του Alpha για «μαγείρεμα» της αποχώρησής του, τονίζοντας ότι δεν ήταν δική του απόφαση.

«Τώρα μπορώ να ξαναγράψω σε άρθρα μου πόσο τελευταίο τσόκαρο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τραβεστί θιάσου σε μπουλούκι ο Λαζόπουλος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Θεοδωρόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook. Παράλληλα, υποστηρίζει πως στην τηλεόραση δεν υπάρχει ηθική, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε πρόβλημα, ούτε με κάποιον από τους συντελεστές της εκπομπής, ούτε με την παρουσιάστρια, για την οποία γράφει «θεωρώ την Αννίτα ένα πολύ ιδιαίτερο ροκ άτομο, που έχει τις μαλακίες της αλλά είναι πολύ πιο τίμια από άλλους “τηλεοπτικούς”».

241214134059_9872

Σε άλλη ανάρτησή του για το θέμα, ο δημοσιογράφος αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η απομάκρυνσή του ήταν απόφαση του καναλιού και καταλήγει: «όταν η τηλεόραση σταματήσει να λειτουργεί σε όλα της τα επίπεδα σαν χωνευτήρι νεκροταφείου, αναζητώντας αναλώσιμη ύλη ανθρώπινων οστών για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της, τότε πιθανότατα να αποκτήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια».

241214134100_0558