06:43, Πέμπτη
29 Σεπτεμβρίου 2022

Αποχώρηση “βόμβα” από τον ALPHA!

kalimeris

Αρχικά οι φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν τις δύο πλευρές τον τελευταίο καιρό να έχουν έρθει σε αντιπαράθεση, λόγω λέει της διαφορετικής τηλεοπτικής στρατηγικής που ήθελαν να χαράξουν και της διαφορετικής κοσμοθεωρίας που ήθελαν να ακολουθήσουν. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης, Τζώνη Καλημέρης  αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι στο τέλος του μήνα, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνουν και οι κύκλοι του καναλιού. Τι έχει ,όμως, συμβεί και ο Τζώνη Καλημέρης και ο Alpha παίρνουν διαζύγιο;

Οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τον Τζώνη στην έξοδο, ήταν οι brand new θεατρικές του υποχρεώσεις.

Αλλωστε, πως να υπάρξουν διαφορές σε ότι έχει να κάνει με την τηλεοπτική στρατηγική που θέλουν να χαράξουν στον Alpha, όταν ο Τζώνης μαζί με ένα εκλεκτό διοικητικό επιτελείο που διαθέτει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο το κανάλι, έχουν καταφέρει να επαναφέρουν τον Alpha με άκρως δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο στο τηλεοπτικό παιχνίδι και να κερδίζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση ένα τόσο μεγάλο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης, που πλέον οι επιδόσεις τους αυτές είναι καθημερινός πονοκέφαλος τόσο για το Mega, όσο και για τον ΑΝΤ1.

Ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του Alpha αποφάσισε ,λοιπόν, να εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά του καθήκοντα, μετά την πρόσφατη επιχειρηματική του δραστηριότητα με την ίδρυση της εταιρίας «ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ» μαζί με τον θεατρικό επιχειρηματία, Τάσο Παπανδρέου. Με άλλα λόγια αναγκάζεεται να αφήσει για ένα διάστημα την τηλεόραση και να ρίξει το βάρος του στα 4 θέατρα που έχουν αναλάβει, δηλαδή, το «ΓΚΛΟΡΙΑ», το «ΑΠΟΘΗΚΗ», το «ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131» και το «ΚΙΒΩΤΟΣ».

«Δεν κρύβεται τίποτα περίεργο και τίποτα… σκοτεινό πίσω από αυτή την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από το κανάλι. Ο άνθρωπος αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί πραγματικά αυτή η νέα επιχειρηματική κίνηση που έχει κάνει μαζί με τον Τάσο Παπανδρέου, απαιτεί μεγάλη προσοχή και μεγάλη αφοσίωση, κυρίως τώρα που βρίσκονται τα πάντα στην αφετηρία τους», δηλώνει κατηγορηματικά στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος της Κάντζας και σπεύδει να συμπληρώσει:

«Ο… έρωτάς μας με τον Τζώνη συνεχίζεται με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος (γέλια). Οι σχέσεις μας παραμένουν άκρως αγαπησιάρικες γι ΄αυτό και λίαν συντόμως θα διαπιστώσετε πως ο Alpha θα αναλάβει και τις χορηγίες των τεσσάρων αυτών θεάτρων».

Πηγή: Verysorry.gr