, Κυριακή
14 Απριλίου 2024

search icon search icon

Αρνείται η Digea την ευθύνη διακοπής σήματος της ΔΤ

digeaΑπεκδύεται κάθε ευθύνης η Digea για την χθεσινή διακοπή σήματος της δημόσιας τηλεόρασης, αφήνοντας μέσα από ανακοίνωσή της να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων, μέσω δημοσιευμάτων, την «έδειξαν» ως υπεύθυνη.

Με αφορμή ανακριβή δημοσιεύματα στον Τύπο, που εμπλέκουν την Digea στη χτεσινή διακοπή σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης (Δ.Τ.), επιχειρώντας να διαμορφώσουν μια λανθασμένη και αρνητική εικόνα για την εταιρία, η Digea – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε. επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Η Digea δεν εμπλέκεται με κανέναν απολύτως τρόπο στο χθεσινό συμβάν διακοπής του σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η Digea ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ στην Δημόσια Τηλεόραση υπηρεσίες ευρυεκπομπής (broadcasting), γεγονός που σημαίνει ότι το σήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ από την Digea, αλλά από πομπούς που ανήκουν στη Δημόσια Τηλεόραση.

ΗDigea παρέχει προσωρινά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, υπηρεσίες κωδικοποίησης και πολυπλεξίας στη Δημόσια Τηλεόραση, υπηρεσίες που δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα και εξακολουθούν να παρέχονται στην Δημόσια Τηλεόραση απρόσκοπτα.

Η εταιρία οφείλει να επισημάνει ότι προκύπτουν ερωτηματικά για τη συγκεκριμένη συγκυρία που αναπαράγονται τέτοια ύποπτα και παραπλανητικά δημοσιεύματα, δηλώνοντας ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.