12:27, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

"Δε μπορεί να τελειώσει αυτή η ιστορία…"

kanakis222Μέχρι στιγμής το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη με τίτλο: “Μπαμπά… Μία κανονική μέρα”, έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές.
Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφέρθηκε στην απόφαση να γράψει, το εν λόγω βιβλίο και όπως είπε: «Έγινε ακαριαία. Όταν επέστρεψα στο σπίτι, όταν ολοκληρώθηκαν όλα όσα έπρεπε να ολοκληρωθούν ξεκίνησα κατευθείαν να γράφω. Δεν ξεκίνησα να γράφω με σκοπό να εκδόσω κάτι. Ξεκίνησα να γράφω επειδή ένιωσα πολύ έντονα αυτή την ανάγκη και έγραφα ασταμάτητα για τις επόμενες 5 μέρες».
Και πρόσθεσε: «Όταν τελείωσα το άφησα το κείμενο για ένα χρονικό διάστημα, μετά το ξαναδιάβασα και τότε ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιεύσω που ακόμα δεν έχω εξηγήσει το λόγο μέσα μου. Διορθώσεις δεν έκανα, μόνο ορθογραφικές».
Λειτούργησε θεραπευτικά; Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε: «Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’αυτό. Υπάρχει μια θεραπευτική συνέπεια θα έλεγα κατά κάποιο τρόπο».
«Νομίζω ότι η ιστορία δεν θα τελείωνε έτσι κι αλλιώς. Δε μπορεί να τελειώσει αυτή η ιστορία και αυτοί οι δεσμοί δεν τελειώνουν. Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο ίσως πρόσθεσε κάτι μικρό σε αυτή τη διατήρηση».
verysorry.gr