Διαβάστε στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφορεί (20/8)

exofilo-660x300Η ιστορική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Δώστε πίσω τα «κομμένα» και αύξηση 12%:
Αντιμέτωπο με ένα νέο δημοσιονομικό «σοκ» θα βρεθεί σύντομα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αυτό θα συμβεί μόλις υποχρεωθεί να εκτελέσει όλες τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν συνταξιούχους (ένστολους, δικαστικούς, γιατρούς ΕΣΥ), αλλά τώρα και πανεπιστημιακούς, με βάση νέα «πιλοτική» απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές τις οποίες υπέστησαν και αυτοί, με τον Ν. 4093/12 (μνημόνιο 2). Ο λογαριασμός ανεβαίνει σε πολλά δισ. ευρώ, αφού πλέον η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με δεκάδες δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες καλείται να επαναφέρει συντάξεις και μισθούς στα προηγούμενα (του 2012) επίπεδα, αλλά και να πληρώσει αναδρομικά και να καταβάλει αύξηση 12%.
Το «νέο δόγμα» Τσίπρα:
Τη μεγάλη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στη «νέα Αριστερά και τις επενδύσεις» πρόκειται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι 5+1 εκπλήξεις Μητσοτάκη:
Πρόταση-έκπληξη προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας παράλληλα πέντε βήματα μπροστά για τη νέα ΝΔ.
Καραμανλής για Καραμανλικούς:
«Εγώ μόνο συστάσεις και προτροπές μπορώ να κάνω».
Δημοκρατική Συμπαράταξη:
Τέσσερις ετοιμάζουν τη συμφωνία των δύο. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι σε δρόμο συμπόρευσης στο πλαίσιο τηςΔημοκρατικής Συμπαράταξης.
Πολιτική θύελλα μετά το ναυάγιο στην Αίγινα:
Η εμπλοκή του υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα στο θέμα της τραγωδίας στην Αίγινα και η έντονη φημολογία στο διαδίκτυο προκάλεσαν πολιτική τρικυμία.
Ολυμπιακοί Αγώνες:
Αυτοί που έγραψαν ιστορία.
Αεροδρόμιο Πάρου – Νοσοκομείο Σαντορίνης:
H κορδέλα, τα εγκαίνια, το χειροκρότημα…
Προσφορά «Π»:
Τι πρέπει να γνωρίζετε όσοι έχετε οφειλές και τι πρέπει να κάνετε για να σώσετε το σπίτι σας και την επιχείρησή σας από δάνειο, Εφορία, Δήμο ή Ταμείο σας από δάνειο, Εφορία, Δήμο ή Ταμείο – Οδηγός του δανειολήπτη.
Και μαζί τέσσερα σούπερ ένθετα: «Backstage» «Το Χρήμα» «Ορθοδοξία» «ΜΑΡΣ»
Paraskinio-20-8Backstage1To-xrimaOrthodoxia1MARS1