Εξοργισμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντά στο δημοσίευμα που τον ήθελε νεκρό!

mpogdanos
Εξοργισμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε και έστειλε το δικό του μήνυμα στον δημοσιογράφο που έγραψε το κείμενο που τον ήθελε «νεκρό». «Κρίμα είναι για τον άνθρωπο που το έγραψε, που πήρε την εντολή βασικά, να το γράψει, επειδή είναι ταλαντούχος γραφιάς και φαίνεται! Έχει διαβάσει Νίτσε.. γνωρίζει πράγματα από τέχνη, παρακολουθεί τον Τζίμη Πανούση που είναι μεγάλη έμπνευση για όλους μας… Κρίμα είναι να αναλώνεται στο να γράφει ανώνυμα πράγματα… γιατί δεν μας λέει ποιος είναι;» είπε.
Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τις θείες του στη Νάξο, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Διότι ορισμένοι καταλαβαίνουν ότι είναι χιούμορ, μπορεί χοντροκομμένο, ψιλοτρισάθλιο και χυδαίο… Και δεν είναι χυδαίο γι’ αυτό το οποίο λέει τον «νεκρό» αλλά για τον τρόπο που περνάει ορισμένες εικόνες μέσα, οι οποίες είναι στο όριο του να γίνουν προκλητικές για κάποιον… ”η σωρός, το άψυχο κορμάκι του”… παίξανε με λέξεις που ήταν αρκετά προκλητικές στις εποχές που ζούμε… και οι θείες μου είπαν: ”Πάει το φάγανε το παιδί”…με αφορμή μάλιστα το πρόσφατο περιστατικό του ξυλοδαρμού κτλ κτλ…»
Διαβάστε ένα απόσπασμα του κειμένου:
«Νεκρός από υπερβολική δόση ταλέντου βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στο διαμέρισμά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες του theblob.gr, οι γείτονές του ανησύχησαν όταν συνειδητοποίησαν πως έχουν ώρα να ακούσουν τη θεσπέσια φωνή του να ερμηνεύει τραγούδια, ενώ η έντονη μυρωδιά από γιασεμί που προερχόταν από τη σωρό του, τους έκανε να καλέσουν την αστυνομία. Συγκεκριμένα ένας γείτονας δήλωσε πως «στην αρχή νομίζαμε ότι έκλασε ο Κωνσταντίνος, αλλά η ευωδία κράτησε περισσότερο από το κανονικό και αυτό μας έβαλε σε σκέψεις».
Οι αστυνομικές αρχές παραβιάζοντας την πόρτα του διαμερίσματός του, βρήκαν σε στάση διαλογισμού το άψυχο κορμί, τυλιγμένο σε πορτοκαλί κελεμπία. Δίπλα του βρέθηκαν 60 σακουλάκια ταλέντου που μέσα περιείχαν βλαβερές χημικές ουσίες για τη δημοσιογραφία, την ποίηση και το τραγούδι…
Συγκλονισμένος ο πνευματικός κόσμος κάθε χώρας, εξέφρασε τη λύπη του για αυτή την τεράστια απώλεια, ενώ με εντολή Αντώνη Σαμαρά, η χώρα μας θα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος. Εκτός από τη μικρή Ελλάδα όμως σε πένθος έχει βυθιστεί όλη η υφήλιος, καθώς στην ουσία η απώλεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι, μετά τον John Lennon, ο θάνατος καλλιτέχνη που αναστάτωσε κάθε γωνιά του στρογγυλού πλανήτη».