, Τρίτη
30 Μαΐου 2023

Εκτός Nova οι αγώνες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

toumpaΕπέκταση της σύμβασης με τη NOVA κατά δύο έτη ακόμη υπέγραψε σήμερα η Σούπερ Λίγκα, οι αγώνες της οποίας θα μεταδίδονται από τα συνδρομητικά κανάλια έως και το 2019.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν πάντως εκτός, ενώ η Ξάνθη προσχώρησε τελικά στις υπόλοιπες ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας θα μοιραστούν το ποσό των 34 εκ. ευρώ για κάθε ένα από τα δύο επιπλέον έτη της νέας συμφωνίας.
«Σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της Σούπερ Λίγκας και της Forthnet – Nova διασφαλίζει τις ομάδες-μέλη της Λίγκας για τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς τους τον μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό» δήλωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος.
Για το θέμα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης παρατήρησε ότι «ως το 2017 είμαστε όλοι μαζί. Πιστεύω ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι εκτός προσωρινά αλλά υπάρχει χρόνος και θεωρώ πως κάποια στιγμή θα είμαστε όλοι μαζί».
Ακόμη, ο κ. Μποροβήλος χαρακτήρισε ως «καταστροφικό» ενδεχόμενο αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη FIFA και την UEFA, λόγω του αθλητικού νομοσχεδίου.

#Tags: ΠΑΟΚ