, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

"Eπίθεση" γνωστού σχεδιαστή στην Ελένη Μενεγάκη!

menegaki
 
 
«Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξέρω αν είναι 45, 46, 47 ή 48. Δεν με ενδιαφέρει. Αν η Μενεγάκη είναι 46, θα φτάσει 65 και το παιδί να είναι 17 ετών. Θα προσπαθεί να καταλάβει τι επιθυμίες έχει ένα παιδί, όταν θα είναι γιαγιά του, ενώ θα έπρεπε το παιδί να έχει μια μαμά»!
—-
Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Τετάρτης, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να γίνει μητέρα για τέταρτη φορά στα 45 της.
«Θεωρώ απαράδεκτο γυναίκες να κάνουν παιδί σε μεγάλη ηλικία. Δεν μπορεί αυτή να λέγεται μητέρα. Το μάξιμουμ που πρέπει να κάνει παιδιά μία γυναίκα είναι τα 39» ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής, ενώ συνέχισε: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξέρω αν είναι 45, 46, 47 ή 48. Δεν με ενδιαφέρει. Αν η Μενεγάκη είναι 46, θα φτάσει 65 και το παιδί να είναι 17 ετών. Θα προσπαθεί να καταλάβει τι επιθυμίες έχει ένα παιδί, όταν θα είναι γιαγιά του, ενώ θα έπρεπε το παιδί να έχει μια μαμά».
Ακόμα, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε πως έχει κάνει έναν γάμο στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε πολύ κοντά στην πιθανότητα να γίνει πατέρας, κάτι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Παράλληλα, ο ίδιος τοποθετήθηκε για το θέμα της απόκτησης παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, σκέψη με την οποία διαφώνησε κάθετα δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι το παιδάκι δεν μπορεί να το υιοθετήσει ένας άντρας. Παιδί χωρίς μητέρα δεν υπάρχει. Όπως λένε και οι D&G, προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ πως δυο άντρες έχουν ένα παιδί. Δεν μπορεί ένα παιδί να λέει δύο άντρες μπαμπάδες. Το θεωρώ απαράδεκτο και μέχρι εκεί» Πηγή: yupiii