08:47, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Τσακνής και Ταγματάρχης στην ΕΡΤ3

ert312
Όπως, πριν από λίγο, ανακοινώθηκε στον διαδικτυακό κόμβο της ΕΡΤ, ο Διονύσης Τσακνής (πρόεδρος Δ.Σ.) και ο Χαράλαμπος Ταγματάρχης (Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας) θα έχουν συνάντηση με τους εργαζομένους της ΕΡΤ3, στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Στρατού, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 14.00.
Στο επίκεντρο συνάντησης του κ. Τσακνή με την πρόεδρο της Βουλής, βρέθηκαν η ομαλή διαδικασία υποδοχής των εργαζομένων της ΕΡΤ και ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση όλων των δομών της. Από την συνάντηση απουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, κάτι που προκάλεσε ερωτήματα, βασιζόμενα στις αντιρρήσεις της Προέδρου της Βουλής στην επιλογή του για τη συγκεκριμένη θέση. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επανόδου συνολικά… 1.665 άτομα!
Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην πρόθεση του ιδίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας να επισκεφθούν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για τα θέματα επαναλειτουργίας του σταθμού και την τοποθέτηση Διοικούσας Επιτροπής.
Επίσης, παρουσίασε τον προγραμματισμό για την εορταστική εκδήλωση στο Ραδιομέγαρο την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουνίου.