, Τρίτη
30 Μαΐου 2023

Γιατί άλλαξε τόσα επώνυμα η γνωστή δημοσιογράφος;

Palaitsaki_h_633_451
 
Εξηγήσεις για τα τρία επώνυμα που έχει χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν έδωσε η Νανά Παλαιτσάκη. Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της δήλωσε χαρακτηριστικά:
 
«Εμφανίστηκα ως Νανά Δούκα στον ΑΝΤ1, διότι, όταν παντρεύτηκα, το οικογενειακό δίκαιο επέβαλλε να έχουμε το όνομα του συζύγου.
 
Μετά το οικογενειακό δίκαιο άλλαξε και όταν τελείωσε αυτή η ιστορία, μπορούσα να κρατήσω το δικό μου όνομα, Παλαιτσάκη, του μπαμπά μου.
 
Όλα τα υπόλοιπα ήταν ευρήματατων δημοσιογράφων που ήθελαν να κάνουν πλάκα με αυτό. Δεν το θεωρώ καθόλου έντιμο από μερικούς να γίνεται αυτή η ιστορία με μένα, ενώ δεν γινόταν με άλλες κυρίες.
 
Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ αυτό το αστείο στην κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, ούτε στην κυρία Έλλη Στάη ούτε στη Μαλβίνα. Γιατί θα απαντούσαν ίσως με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι εγώ, που σιώπησα. Την ευγένειαδεν την εκτιμούν όλοι», δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.
 
Μάλιστα η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Με το Παλαιτσάκη ήθελα να τιμήσω τον πατέρα μου, που δεν γνώρισα, γιατί σκοτώθηκε όταν ήμουν 5 ημερών».