, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

«GNTM» out, «MasterChef» in και άλλα σχέδια του Star

Στο Star αναζητούν τον βασικό κορμό του προγράμματος για την επόμενη χρονιά, δηλαδή, τα προγράμματα εκείνα που θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό της primetime ζώνης. Και αυτό γιατί κάποια πρότζεκτ θα μπουν στον πάγο… Το «Greece’sNext Top Model», σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μένει οριστικά εκτός την ερχόμενη σεζόν.

Το ριάλιτιδεν απέδωσε φέτος τα προσδοκώμενα και οδηγείται σε υποχρεωτική… ξεκούραση. Αντιθέτως,η πορεία του «MasterChef» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsenφαίνεται να του εξασφαλίζει το εισιτήριο για ακόμα έναν κύκλο, το 2024. Με βάση τα παραπάνω, οι ιθύνοντες του προγράμματος εξετάζουν ήδη κάποιες προτάσεις μεγάλων πρότζεκτπου θα ενταχθούν στο πρόγραμμα από το φθινόπωρο του 2023.

Η πρώτη πρόταση έχει να κάνει με τη γνώριμή μας «Φάρμα», την οποία τελευταία φορά είδαμε στον ΑΝΤ1 και όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτή τη φορά, τα δικαιώματα του ριάλιτιέχει πάρει η εταιρεία παραγωγής GreenPixel και θεωρείται πως το συγκεκριμένο πρότζεκτθα επιστρέψει ανανεωμένο και θα καταφέρει να πείσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το δεύτερο πρότζεκτείναι το «FameStory», τα δικαιώματα του οποίου έχει η BarkingWellMedia. Ο Νίκος Κοκλώνης μετά την οριστική απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΪ επιθυμεί μια νέα συνεργασία με το κανάλι της Κηφισιάς. Παρ’ όλα αυτά, από πλευράς καναλιού υπάρχουν ακόμα κάποιοι ενδοιασμοί σχετικά με το αν θα πρέπει να επενδύσουν σε ένα καθημερινό μουσικό ριάλιτι.

Στο τραπέζι έχει πέσει και ένα ακόμα πρόγραμμα, που θυμίζει κάτι από Ηλία Μαμαλάκη και το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι με τις δύο ομάδες: της «Ντομάτας» και της «Πιπεριάς». Εάν προχωρήσει η συγκεκριμένη ιδέα, οι δύο πιθανοί μάγειρες επικεφαλής των ομάδων θα είναι οι νικητές του «MasterChef» Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL