, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

GTA VI: Στον «αέρα» το πολυπόθητο trailer – Για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια (Video)

Μπορεί να πέρασαν δέκα χρόνια, όμως το trailer ενός από τα πιο γνωστά παιχνίδια διεθνώς βγήκε στην δημοσιότητα.

Η εταιρία παραγωγής «Rockstar Games» ανακοίνωσε και επίσημα μέσω ενός trailer, την κυκλοφορία του GTA VI, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2025. Οι φανς του παιχνιδιού «έριξαν» το διαδίκτυο με 70 (!) εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες, μιας και περίμεναν δέκα χρόνια το παιχνίδι, μετά το πολύ επιτυχημένο επίσης GTA V.

Γιατί άργησε τόσο η κυκλοφορία του:

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της μεγάλης επιτυχίας του GTA V και του GTA Online, αλλά και του Red Dead Redemption 2, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η «Rockstar» δεν βιάστηκε για να βγάλει την κυκλοφορία της. Η εταιρία αναφέρθηκε στην “πρωτοφανή μακροβιότητα του GTA V”, το οποίο έχει επανακυκλοφορήσει πολλές φορές τα τελευταία εννέα χρόνια, ενώ έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 190.000.000 και συνεχίζει να πουλάει!

Ποια είναι η ιστορία:

Δίχως να φαίνεται ξεκάθαρα ποια είναι η σχέση των πρωταγωνιστών, ο Τζέισον και η Λούσια «όρμησαν» όπως φαίνεται και στο βίντεο σε μία τράπεζα με στόχο να την ληστέψουν. Αρκετοί χρήστες πιστεύουν πως η ιστορία θα είναι όπως η Μπόνι και ο Κλάιντ, με τους δύο χαρακτήρες να εμπλέκονται σε πολλές παράνομες υποθέσεις, θέλοντας την «βοήθεια» του κάθε Gamer. Το κομμάτι ”Love is A Long Road” του Tom Petty έρχεται να ολοκληρώσει ένα βίντεο γεμάτο ταχύτητα, όπλα, φυλακή, αλλά και χλιδή.