, Τρίτη
28 Μαρτίου 2023

Η απόφαση του ALPHA για την Αννίτα Πάνια

annita pania
Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν τα στελέχη του ALPHA συναντήθηκαν με την Αννίτα Πάνια και αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στα σχέδιά τους.
Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα σε κείμενα στο Newsit, στο κανάλι της Κάντζας ήθελαν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με την Αννίτα. Τα αρχικά σχέδιά τους ήταν για ένα talent show, αλλά λόγω του ότι είχε αποφασιστεί ο προϋπολογισμός για τη σεζόν, το σχέδιο αυτό μπήκε στο “ψυγείο”.
Όπως όμως, είχε πει και σε συνέντευξή του ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης του ALPHA, Τζώνυ Καλημέρης, ήθελε να βγάλει φέτος στον αέρα μία εκπομπή, late night show, με την Αννίτα. Τελικά και αυτό το σχέδιο μπήκε στο “ψυγείο”, αφού η παρουσιάστρια με τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν πως είναι πολύ αργά να βγει καινούργια εκπομπή και πως ό,τι καινούργιο είναι να βγει πρέπει να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν.
Έτσι, λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν θα καθίσουν όλοι στο τραπέζι και θα αποφασίσουν τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Στο τραπέζι θα μπει και το “Αννίτα SOS” και το late night show, αλλά και το talent show καθώς η Αννίτα έχει ένα project που θέλει πολύ να βγάλει στον αέρα. Ό,τι είναι να γίνει λοιπόν την επόμενη σεζόν θα αποφασιστεί τους επόμενους μήνες, καθώς θεωρείται σίγουρη η παραμονή της Αννίτας Πάνια στον ALPHA, αφού και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.