fbpx

, Δευτέρα
17 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Η Ιωάννα Λίλη-Ζαγοράκη "στο γυαλί"

ioanna liliΜε δική της εκπομπή επιστρέφει η Ιωάννα Λίλη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα 3 Φεβρουαρίου στο Μακεδονία TV και  θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα.
Στο ολοκαίνουριο σπίτι της η Ιωάννα Λίλη υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους, συζητά, αποκαλύπτει, συγκινείται, χαμογελά, διασκεδάζει και μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες. Η Ιωάννα με μία ομάδα συνεργατών που αποτελείται από τους,  Ιάκωβο Μυλωνά, Σοφία Τουντούρη, Δώρα Τσαμπάζη, Πασκουάλε Λίμπο, Άννα Καψάλη, Ειρήνη Πασχαλέρη, Φανή Ζάνα, Νέστωρα Γιαννάκη, Νίκη Λεβεντοπούλου και Φωτεινή Ζγέμπα, υπόσχονται να κάνουν ότι μπορούν για να πάνε “ΟΛΑ ΚΑΛΑ”». Στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Πολυξένη Καραμίχα και ο Στέφανος Δαμιανίδης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.