, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Με δική της εκπομπή επιστρέφει η Βέφα Αλεξιάδου!

vefaΞανά στις οθόνες της τηλεόρασης θα δούμε την Βέφα Αλεξιάδου έπειτα από μια απουσία τεσσάρων ετών από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Από ότι φαίνεται το μόνο που χρειάζεται η  διάσημη τηλεμαγείρισσα  είναι αισιοδοξία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον χαμό των παιδιών της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η κ. Αλεξιάδου αποκαλύπτει ότι: «Έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα νέο ραντεβού τις προσεχείς μέρες. Προηγείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατο της Άντζυς, γι’ αυτό ζήτησα παράταση χρόνου. Αυτό που πρότεινα ήταν να εμφανίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο».
Επιπλέον δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόρη της Αλεξία καθώς ήταν πέρα από παιδί της αλλά και μια σημαντική της συνεργάτης: «Τι ωραία θα ήταν να έχω κοντά μου την Αλεξία και να μαγειρέψουμε μαζί. Αλλά δεν ζει το κοριτσάκι μου. Τι όμορφες εκπομπές έχουμε κάνει! Σε μισή ώρα φτιάχναμε δύο φαγητά! Για μένα η δουλειά είναι φάρμακο για την ψυχή μου και μόνο έτσι μπορώ να ξεχνάω για λίγο τον πόνο, γιατί με απορροφά πλήρως. Και μου δίνει χαρά, γιατί αυτό που κάνω το αγαπώ. Δεν είναι επάγγελμα για μένα η μαγειρική, είναι αγάπη».