O Γιώργος Λιάγκας έχει φουλ κοιλιακούς! Δείτε το εξώφυλλο (ΦΩΤΟ)
Την δική του απάντηση δίνει το περιοδικό Down Town στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα επικριτικά σχόλια που έκανε περί photoshop για την φωτογράφηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου που πόζαρε για το εξώφυλλο του φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι.
Ο παρουσιαστής είχε δηλώσει:
«Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της- λόγω beach volley- είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος»
Μάλιστα τόνισε, ότι για τον λόγο αυτό δεν κάνει φωτογράφιση, γιατί γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα ρετουσάρουν και τις δικές του φωτογραφίες. Tο πιο ρετουσαρισμένο εξώφυλλο στην ιστορία του περιοδικού είναι γεγονός και σε αυτό φιγουράρει ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας και μάλιστα γυμνός από τη μέση και πάνω, με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Στο δημοσίευμα, δείχνουν βήμα- βήμα την μεταμόρφωση του Γιώργου Λιάγκα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Δείτε το: