02:39, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Παίκτρια "The Voice": Έτσι μου φέρθηκε η Βανδή

despina vandi

Για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο ”The Voice” αλλά για τον χωρισμό των γονιών της μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου στην Τατιάνα. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη σήμερα στο Μίλα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση που έχει με την coach της, Δέσποινα Βανδή.
 
Η Κατερίνα, που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από το talent show του ΑNT1, εξομολογήθηκε πως ήταν η μητέρα της που την έπεισε να πάρει μέρος στο The voice παρόλο που η ίδια στην αρχή δεν το έβλεπε θετικά.
 
Όσον αφορά το διαζύγιο των γονιών της, τόνισε πως η ωριμότητα τους και ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν, πολιτισμένα και ήρεμα, την έκαναν να αισθανθεί ότι δεν θα αλλάξει κάτι τραγικά και ότι πρόκειται για τις δικές τους ζωές και όχι για την δική της.
 
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο 7 μηνών ετεροθαλές αδερφάκι της το οποίο βάφτισε κιόλας και μάλιστα, παρόλο που είναι μόλις 19, πολλοί θεωρούν ότι είναι η μαμά του!
 
Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για την περίοδο που εκείνη έδινε πανελλήνιες και πως κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Όλες αυτές οι αλλαγές στη ζωή της έγιναν πολύ γρήγορα αλλά, όπως υπογράμμισε, έγιναν για καλό!
 
Τέλος, ανακοίνωσε τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την Δέσποινα Βανδή.