, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Ποια γνωστή παρουσιάστρια γυρίζει στον Ant1;

ant1
Αβέβαιο είναι το μέλλον για πολλούς από τους εργαζομένους στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ύστερα από το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.
Μάλιστα, με τα οικονομικά προβλήματα να μην έχουν τέλος στο Mega, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε πέρυσι την πρώτη της απόπειρα σε καθημερινή ζωντανή εκπομπή με τα “Καλημερούδια” και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το όνομά της είχε πέσει στο τραπέζι ώστε να αναλάβει και τη νέα χρονιά την πρωινή ζώνη, όμως οι δραματικές εξελίξεις στο Mega την έθεσαν αναγκαστικά εκτός. Ωστόσο, φαίνεται πως οι ικανότητές της εκτιμήθηκαν και από αλλού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εδημερίδας Freddo, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε την πόρτα του ΑΝΤ1 και είχε συζητήσεις με μεγαλοστελέχη του σταθμού. Εκεί συζήτησαν και για την εμφάνισή της σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως το Rising Star, αλλά και για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται στα σκαριά. Το ραντεβού πήγε πολύ καλά και η επιστροφή της στο γυαλί , από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αυτή τη φορά, είναι θέμα χρόνου.