Που θα βρίσκεται την Κυριακή η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα"!

Ammouliani

Η ελληνική επικράτεια περιλαμβάνει 6.000 νησιά μεγάλα και μικρά διάσπαρτα στα πελάγη του Αιγαίου και του Ιονίου, από τα οποία μόνο τα 227 είναι κατοικημένα.

Πρόκειται για φαινόμενο μοναδικό στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα…” αυτή την Κυριακή 7 Ιουνίου θα βρεθεί σε ένα μικρό μας νησάκι εδώ στην Μακεδονία , στην Αμμουλιανή!

Η ομορφιά της φύσης, οι εκπληκτικές παραλίες συναντούν την απλότητα των ανθρώπων, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Μιλάμε για τη ιστορία του τόπου , για τις εκκλησίες ενώ στο Λαογραφικό μουσείο έχουμε την χαρά και την τιμή να μας περιμένει η κυρά Δοξούλα – η “ξεναγός” ! Βουτάμε στα πεντακάθαρα νερά του νησιού και καταγράφουμε μοναδικές υποβρύχιες εικόνες ενώ γευόμαστε το καλό φαγητό…

Κατεβαίνουμε στο λιμανάκι…και καμαρώνουμε τα χορευτικά αλλά και την χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου… Οι κυρίες στρώνουν τραπέζι για να τους φιλέψουν όλους….

Αυτά και άλλα πολλά από την Αμμουλιανή αυτή την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 11:45 και στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα…” της 4Ε.