19:30, Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Σασμός: Συγκλόνισε η Μαρίνα για τον θάνατο του Πετρή

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός κι η δολοφονία του Πετρή έχει συνταράξει τους πάντες.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για την οικογένειά του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως κόπηκε τόσο άδικα το νήμα της ζωής του Πετρή. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η Μαρίνα, η οποία μόλις αντίκρισε το πτώμα του γιου της σπάραξε κι έβγαζε κραυγές από τον πόνο που της καίει τα σωθικά. Η ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαπα, η οποία υποδύεται την Μαρίνα, πραγματικά ήταν υποδειγματική και κατάφερε να περάσει στο τηλεοπτικό κοινό τόσο μοναδικά την σκηνή οδυρμού, που πίστευες πως διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια σου.

Τα tweets πήραν αμέσως φωτιά και κατάφεραν στο σύνολό τους να φτάσουν τα 13.800. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν όσα έχουν να κάνουν με την Μαρίνα και πόσο «διέλυσε» τους πάντες με τα λόγια που έλεγε επάνω από τον νεκρό γιο της.

Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο για την χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Η νύφη της και τα παιδιά της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα. Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία; Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Θα τον ανακαλύψουν όμως; Και αν ναι, ποιος;

πηγή zappit.gr