, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Στον αέρα αθλητικές μεταδόσεις λόγω απεργίας των τεχνικών!

podosfairo

Η εταιρεία ABC productions που έχει αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών που θα τους μεταδώσουν, εμφανίζεται να μην έχει καταβάλει δεδουλευμένα στους τεχνικούς.

Μάλιστα η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), όπου περιλαμβάνονται οπερατέρ, ηχολήπτες κι όλοι εκείνοι που συμβάλουν στην κάλυψη ενός αγώνα, έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής , όπου καλούν να προσδιοριστεί πως θα καλυφθεί η οφειλή. Σε διαφορετική μάλιστα περίπτωση θα προχωρήσει σε 48 απεργία την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη.

Η διορία που έχει δοθεί στην εταιρεία είναι μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, καλώντας μεταξύ άλλων να διευκρινιστεί και ο ακριβής τρόπος αμοιβής των εργαζομένων από εδώ και πέρα.

Σε περίπτωση που απεργήσουν τελικά οι τεχνικοί, τότε δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά όπως όλα δείχνουν οι αγώνες Άρης – Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη-Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς – Πανιώνιος, Αιγινιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός– Νική Βόλου (όλοι από το OTE Sport), καθώς επίσης και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την τουρκική Άνκαρα για το Eurocup (Nova)