, Τρίτη
18 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Στον ΟΤΕ TV το Ευρωμπάσκετ-Ο ΑΝΤ1 τους αγώνες της Εθνικής

Μετά τις εξελίξεις στην ΕΡΤ και το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης, η FIBA Europe κλήθηκε να αποφασίσει για το τηλεοπτικό πακέτο της διοργάνωσης.

Ο ΑΝΤ1 είχε καταθέσει τη δεύτερη καλύτερη προσφορά προς την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και ανέλαβε την κάλυψη τουλάχιστον των παιχνιδιών της “επίσημης αγαπημένης” στο τουρνουά της Σλοβενίας (4-22 Σεπτεμβρίου).

Η σχετική συμφωνία ανακοινώθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο οποίος ενημέρωσε ότι πέρα από τις μεταδόσεις θα οργανώσει ειδικές εκπομπές και ανταποκρίσεις.

Εν τω μεταξύ πιθανολογείται ότι θα υπάρξει συνεργασία με τον ΟΤΕ TV προκειμένου να καλυφθεί ζωντανά όλη η διοργάνωση. Όπως δηλαδή γινόταν παραδοσιακά μέχρι τώρα από τα κανάλια της ΕΡΤ.

contra.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.