, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Survivor All Star – Μαριδάκη για Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει τον λόγο που ψηφίζει μόνο γυναίκες

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε η Τζο Μαριδάκη, η παίκτρια του Survivor All Star, που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του παιχνιδιού.

«Από τη μία ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά γιατί είχα περισσότερες προσδοκίες και πιστεύω ότι αν είχα λίγο χρόνο ακόμα, θα πήγαινα καλύτερα. Παρόλα αυτά, τελικά καλύτερα που αποχώρησα γιατί αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έζησα αυτή την εμπειρία και δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί έχει πιο πολύ ριάλιτι. Έχουν πάει όλοι μέσα συνειδητοποιημένοι να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται», είπε αρχικά.

«Με τον Βασάλο δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα, έβλεπα όμως μια ομάδα που δεν ψηφίζει έναν από τους παίκτες της, παρόλο που δεν φέρνει νίκες. Ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους, δεν στεναχωριέται όταν φέρνει νίκες, αλλά όταν τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, τον πείραξε» πρόσθεσε στη συνέχεια, η Τζο Μαριδάκη.

Τέλος, η Τζο Μαριδάκη αναφέρθηκε και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας τον λόγο για τον οποίο πιστεύει πως ψηφίζει μόνο γυναίκες. «Η Μαριαλένα πιστεύω ότι ψηφίζει τις γυναίκες, επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της, για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.