, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Survivor: Τσακώθηκαν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου (Video)

Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου, η Κατερίνα Δαλάκα, αφού αναδείχθηκε ως η MVP παίκτρια για δεύτερη φορά ήρθε σε ρήξη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι δύο συμπαίκτριες καβγάδισαν μιλώντας για τον τρόπο που κανονίζονται τα ματσαρίσματα και το γεγονός ότι κάποιοι συμμετέχοντες ευνοούνται, επιλέγοντας μόνο αδύναμους παίκτες.

Αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Σήμερα μπροστά σε όλους προσπάθησα να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γύρω από μένα. Προσωπικά νιώθω αδικία σε σχέση με το τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς ματσαριζόμαστε και με το ποιες πρωτοβουλίες δίνονται σε ποιους. Εγώ πάντα κάνω πίσω και δίνω την ευκαιρία στους άλλους. Δεν γίνεται όμως να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο».

Η παίκτρια των Κόκκινων, συνέχισε: «Θεωρώ ότι είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα μου. Δεν κοιτάζω ούτε το εγώ μου, ούτε τα στατιστικά μου αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι τα κοιτάνε. Νιώθω αδικία».

Η Κατερίνα Δαλάκα από τη μεριά της, ανέφερε ότι: «Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει, εάν η Ασημίνα είχε κερδίσει τη Δώρα. Έχασε και της βγήκαν αυτά τα νεύρα. Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.