Τα 'χωσε με…αγάπη ο Λιάγκας στον Αρναούτογλου

Resizer (1)
Με το… γάντι «έσφαξε» ο Γιώργος Λιάγκας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την «πληρωμένη» απάντηση που έδωσε στην Ντέπυ Γκολεμά, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπως σας είχαμε ενημερώσει, του είπε να πάει στο σπίτι του.
Ο παρουσιαστής στον «αέρα» του Πρωινού απέφυγε να πάρει θέση στην κόντρα, ωστόσο τόνισε πως θεωρεί ότι είναι λάθος του Γρηγόρη να ασχολείται με το τι γράφουν για εκείνον οι τηλεκριτικοί, καθώς κάνουν τη δουλειά τους!
Όλα αυτά βέβαια τα είπε με… αγάπη!
«Τον εκτιμώ πάρα πολύ τον Αρναούτογλου. Τον θεωρώ από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε άντρες παρουσιαστές που έχει βγει στην ελληνική τηλεόραση. Κι εκτιμώ ότι ο άνθρωπος ότι είναι ενεργός έχει πολλά να δώσει. Δεν ξέρω αν θα είναι Καρντάσιανς ή κάτι άλλο του χρόνου. Σίγουρα δεν υπάρχει κανάλι που να μην θέλει τον Γρηγόρη και να μην είναι χρήσιμος. Θεωρώ ότι κάνει λάθος. Δεν θα κρίνω αν έχει δίκιο η Γκολεμά ή ο Γρηγόρης» ανέφερε και πρόσθεσε:
Θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό που κάνει ο Γρηγόρης. Είσαι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είσαι από τα πιο προβεβλημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Άσε την οποιαδήποτε Γκολεμά, Διαμαντάκου, Πετρούτσου…. Είναι η δουλειά των τηλεκριτικών. Πρέπει να πουν τη γνώμη τους. Άλλες φορές θα μας γράψουν κάποια καλά, τις περισσότερες θα μας γράψουν κάποια κακά γιατί το κακό είναι αυτό που πουλάει και όχι το καλό ή αυτή είναι η αισθητική τους δεν έχει σημασία. Ο Γρηγόρης είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής. Δεν έχει λόγο να απαντά στην οποιαδήποτε Γκολεμά. Δεν παίρνω θέση ποιος έχει δίκιο. Να το ξεκαθαρίσω. Ουσιαστικά του δίνει βαρύτητα. Άσε, η γυναίκα κάνει τη δουλειά της. Ο Γρηγόρης δεν είναι η δουλειά του να ασχολείται με τους τηλεκριτικούς. Τα λέω με αγάπη! Τον εκτιμώ πραγματικά…»